Logistiikka‎ > ‎

Case study

Case study 1
Oy Verkkokauppa Ab tuo maahan tuotteita. Oman markkina katsauksen jälkeen he päätyityivät tuomaan tuoteet itsenäisesti suoraan toimittajilta aasiasta. Tuotteiden hankkiminen itsenäisesti suoraan toimittajilta ilman osaavaa paikallistuntemusta olisi tullut yritykselle huomattavan kalliiksi sekä hitaaksi joten TLE Logistics kartoitti ja järjesti suorat yhteydet valituille toimittajalle.
 1. Budjetti hankintaprojektille
 2. tuoteporfolion laatiminen
 3. omatuotemerkki vai toimittajan brandi
 4. tavoitehinta
 5. tavoitelaatu
 6. tilattavat määrät, toimittajilla minimi tilausmäärät jotka voivat helposti yllättää koollaan ja näin nostaa kasvattaa budjettia
Case study 2
Yritykselläsi on jo tuotantoa kiinassa tai kaakkois-aasiassa. Haet mahdollisuuksia tehostaa kuljetusketjua ja laskea kustannuksia. Välivaraston sijoittaminen valmistusmaahan voi olla hyvä ratkaisu jos tuotteita tarvitaan useilla eri markkina alueilla. Lähetykset voidaan oikea-aikaisesti ohjata asiakkaille ja luoda joustavuutta myynnille ja samalla pitäen varaston mahdollisimman pienenä ja näin vapauttaen pääomia muuhun liiketoimintaan. TLE Logistics kartoittaa ja auttaa valitsemaan sopivan välivaraston sijainnin ottaen huomioon tullin ja muiden viranomaisten määräykset. Operatiivinen toiminta voidaan toteutaa myös yhteistyössä kanssamme jolloin kysymykseen voi tulla vuokratyövoima.
 1. kohdemarkkinoiden määrittäminen
 2. kuljetettavat volyymit
 3. ajankäyttö tilauksesta toimitukseen
 4. tilauskoon optimointi toimituskohtaisesti
 5. logistiikka partnerin valinta
 6. kuljetusmuodon määrittäminen
Case study 3
Yritykselläsi on tarve kartoittaa uusien ja olemassa olevien tuotteiden toimittajia. TLE Logistics tekee puolestanne kartoituksen specifaatiodenne mukaan ja kokoaa näytteet lähempää tarkastelua varten suomeen. Prospekti toimittajiemme tuotteet ovat kaikki vähintaan CE ja RoHS sertifioituja. Näin ollen ne soveltuvat varmasti Eu markkinoille myyntiin. Toimittajat antavat kaikkiin tuoteisiinsa myös tarvittavat dokumentit sertifioinnin todentamiseksi.